menu
Ga naar de inhoud
MV unit vervangen

Bent u op zoek naar een vervangende mechanische ventilatie unit omdat die van uw herrie begint te maken of defect is.

Wij van Rob-Ben Klimaatspecialisten kunnen u daarin van dienst zijn en zullen op een deskundige wijze uw mechanische ventilatie unit vervangen en indien gewenst zouden ook meteen de luchtkanalen gereinigd kunnen worden en na installatie de ventielen op de correcte wijze kunnen worden ingeregeld op basis van het Bouwbesluit.

Wij hebben positieve ervaringen met onderstaande mechanische ventilatie unit en hebben deze al duizenden weggehangen.

Dus mocht interesse hebben om uw mechanische ventilatie unit door ons te laten vervangen, neem dan snel contact met ons op.
De CVE ECO RFT is een centrale ventilatie-eenheid (CVE) die tot wel 83% minder energie verbruikt dan vergelijkbare afzuigventilatie boxen.
Dit doordat de unit is uitgerust met een gelijkstroom motor in plaats van een wisselstroom motor.

Bovendien is de CVE ECO RFT eenvoudig en overal in huis te bedienen met de draadloze driestandenregelaars; zelfs vanuit de badkamer of de keuken.

Met de CVE ECO RFT zet Itho een nieuwe norm in ventileren. Energiezuinig, fluisterstil, comfortabel én kostenbesparend. We zijn niet voor niks specialisten op het gebied van ventilatiesystemen.
  • Verbruikt tot 83% minder energie dan vergelijkbare producten
  • Lagere installatiekosten bij toepassing van draadloze bediening
  • Bediening mogelijk vanuit de keuken en de badkamer met RF-regelaar
  • Ook verkrijgbaar in een handig alles-in-één ventilatiepakket, waarbij alle bestaande MV-boxen één op één zijn te vervangen
  • Fluisterstil
  • Inclusief ingebouwde vochtsensor


Mocht u ventilatiebox  door ons laten vervangen, zult u altijd bovenstaande unit geplaatst krijgen.

Onze ervaring met dit type afzuigbox  is zeer positief, ook allen bewoners  waar wij deze unit al hebben geplaatst zijn zeer tevreden.

Geen geluidsklachten meer, energiezuiniger  en de makkelijke bediening van het afstandsbediening maakt dit echt een top product.

Bekijk bovenstaande video en hoor zelf wat het geluidsniveau van de unit is.

Bij installatie wordt er bij ons automatisch een afstandsbediening meegeleverd.

Ben u toe aan nieuwe afzuigventilatiebox en u wilt deze door ons laten installeren.

Heeft u hierbij 3 opties :

1.)  Installeren + inbedrijfstellen Itho Eco Fan incl. afstandsbediening                                                                   Prijs :   369 euro incl. btw. klik hier voor offerte
2.) Kanaalreiniging volledig ventilatiesysteem + installeren/inbedrijf stellen Itho Eco Fan incl. afstandsbediening      Prijs :   469 euro incl. btw  klik hier voor offerte
3.) Kanaalreiniging volledig ventilatiesysteem + installeren/inbedrijf stellen Itho Eco Fan incl afstandsbediening
    + luchtzijdig inregelen van de installatie inclusief rapportage.                                                                           Prijs:    539 euro incl. btw  klik hier voor offerte
De prijs is niet inclusief eventuele aanpassingen aan de installatie.

Zijn u ventilatiekanalen nog nooit gereinigd of dit is de afgelopen 5 jaar niet gebeurd, adviseren wij u dit om wel te doen.

Want ook al draait de afzuigventilatiebox nog zo goed na installatie, als u kanalen helemaal verstopt zijn heeft dit nog niet veel toegevoegde waarde.


Terug naar de inhoud